Personvern

Generelle vikår og bestemmelser

Disse generelle vilkårene og bestemmelsene gjelder når du som forbruker ( «Du» eller «Kunden»), legger inn en bestilling via Seintute.com. Avtalen er inngått mellom deg og Seintute.com

Når du besøker nettsiden og har gjennomført et kjøp håndterer Seintute personopplysningene dine blant annet med formål om å tilby deg en så bra nettside som mulig og for å kunne gjennomføre kjøpsavtaler med deg. Du bekrefter at de opplysningene som du fyller ut er korrekte og fullstendige samt at du er ansvarlig for feilaktige opplysninger.

I forbindelse med denne personvernerklæringen, med mindre annet er angitt, inkluderer alle referanser til Seintute.com. Nettstedet Seintute.com er et netthandelsnettsted. Ved å bruke Seintute-nettstedet, aksepterer du de retningslinjer som beskrevet i denne erklæringen.

Kundeinformasjon

For å kunne gjøre Seintute.com så brukervennlig som mulig, kan Seintute samle inn personlig og identifiserbar informasjon, for eksempel fornavn og etternavn, postadresse og e-postadresse.

Vi samler ikke inn personlig informasjon om deg med mindre du frivillig gir oss den.

Hvis du kjøper Seintute's produkter og tjenester, samler vi inn fakturerings- og kredittkortinformasjon. Denne informasjonen brukes til å fullføre kjøpstransaksjonen.